Продовження дистанційного навчання для учнів 1 - 11 кл з 17.04 до 23.04.21р.

Увага! Продовження дистанційного навчання для учнів 1 - 11 кл з 17.04 до 23.04.21р.

Відповідно до рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території м. Бровари встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Здобувачам освіти заборонено відвідування закладів освіти.

З метою запобігання епідемії коронавірусної інфекції у закладі освіти та недопущення поширення COVID-19, відповідно до Протоколу від 16.04.2021р позачергового засідання комісії виконачого комітету Броварської міської ради з итань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у закладі освіти продовжено листанційне навчання для учнів 1 - 11 класів та онлай-консультування вчителів з 17.04.21 по 23.04.21.

З метою якісного здійснення освітнього процесу на період дистанційного навчання вчителі школи згідно з розкладом проводять уроки .

Всі класи працюють на єдиній платформі Google Classroom. Крім того вчителі використовують додаткові ресурси: відео конференції ZOOM та Meet, месенджери Viber, електронну пошту.

При проведенні уроків не менше 30% матеріалу буде викладатися синхронно з використанням платформи ZOOM (для 1-4 класів відео-конференції тривалістю не більше 25 хвилин; для 5-11 класів відео-конференції тривалістю не більше 35 хвилин) та 70% - асинхронно (завдання, письмові роботи, тестування, інтерактивні вправи, флеш-картки, презентації, відео та аудіо пояснення, тощо) через сервіс Google Classroom.

Всі питання, пов’язані з організацією освітнього процесу, вирішувати з класними керівниками.

Кiлькiсть переглядiв: 98